Sloopwerk

Heeft u sloopwerkzaamheden die u ons wilt laten uitvoeren, of wilt u liever zelf slopen? Huur bij ons werktuig en machines.

Sloopwerkzaamheden

Machines huren

Zelf slopen of iets gesloopt willen hebben? In beide keren is Gebr. van der Putten de juiste partner voor u. Of het nou gaat om grote projecten of het slopen van een klein bouwwerk. Niets is te gek. Daarbij bieden wij de uiterste zorg aan het milieu. Hoe? Het puin en overig afval wordt zorgvuldig gesorteerd zodat dit op de juiste manier verwerkt en gerecycled kan worden.

Zelf sloopwerk verrichten

In de meeste gevallen beschikt u als particulier of bedrijf niet over het juiste materiaal om een bouwwerk, woning, bedrijvenpand enz. veilig en goed te slopen. Voor u bieden wij een groot assortiment machines aan. Of het nou gaat om een shovel, tractor of een kraan. U vindt het hier.

Grond- en sloopwerk uitbesteden

Zelf niet bevoegd, geen materiaal of geen tijd om het sloopwerk te verrichten? Voor een scherp tarief is Gebr. van der Putten de partner voor u om het sloopwerk professioneel, veilig en betrouwbaar aan te pakken; u hoeft zich verder geen zorgen te maken over het proces, afval, transport of materieel.

Wij regelen het voor u van A tot Z.

 

  • Flexibel
  • Snel handelen
  • Duurzaam
  • Gecertificeerd Partner

Onze machines.

Omdat wij over een eigen onderhoudsafdeling beschikken, is ons wagenpark goed onderhouden.

Wij beschikken over 5 portaal armwagens, 1 afzetcontainerwagen 2 afzetcontainerwagens met auto laadkraan. Dit is nog niet alles, u kunt ook voor de volgende machines bij ons terecht:

3 tractoren
5 grote shovels
1 mini shovel
3 minigravers
3 mobiele kranen

Hoe aanvragen?

Voor een duidelijke schets van het sloopwerk kunt u een uitgebreid verslag geven van de opdracht via ons contactformulier.

Een machine huren? Ga naar de machine die u wilt huren en klik vervolgens op offerte aanvraag. Vul de gegevens in en u ontvangt z.s.m. een scherpe offerte op maat.

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk