Over ons

Brede dienstverlener in grond- en sloopwerken, transport en afvalcontainers in de Duin- & Bollenstreek

Sinds 1921

Wat 100 jaar geleden met paard en wagen begon, is uitgegroeid tot een brede dienstverlener in grond- en sloopwerken, transport en afvalcontainers. Na een eeuw aanwezigheid is Gebr. van der Putten niet meer weg te denken uit de regio Duin- & Bollenstreek.

Welkom bij ons familiebedrijf.

Ons bedrijf is gestart door de broers Hein en Cees van der Putten. Een eeuw later staan hun namen nog steeds trots op onze gevel. Hun spirit en ondernemers- drift is al die tijd bewaard gebleven. Vandaag staan de twee broers uit de derde generatie, Hein en Wim aan het roer van Gebroeders van der Putten. Samen met de vierde generatie Jan en Hein Jr. en een hecht team streven ze elke dag naar beter.

Onze branche en producten zijn boeiend. Er gaat bijna geen dag voorbij of er doen zich weer nieuwe mogelijkheden voor om afval en puin naar nieuwe herbruikbare grondstoffen en materialen om te zetten. Dat zien we terug in onze resultaten.

Jaarlijks verwerken we ongeveer 2,7 miljoen kilo afval, waarvan inmiddels 91% gerecycled wordt naar ontelbare producten die je elke dag tegen komt. Verwerking van puin en afval is dankbaar werk.

De streek is het waard

De Duin & Bollenstreek is een bijzonder gebied – het Central Park van de metropoolregio Amsterdam, Rotterdam, en Den Haag. We leven op vrij land tussen de grote steden. Een bijzondere plek die we graag helpen beschermen.

Hoe het allemaal begon…

Transport in en rond Noordwijk loopt in 2021 precies een eeuw als een rode draad door het familieleven van de Van der Puttens. Echter, voor de officiële oprichting, middels inschrijving bij de Kamer van Koophandel op 1 november 1921 verdiende Hubertus van der Putten zijn dagelijks brood al in de vervoerssector. Hubertus mag zich daarmee de officieuze grondlegger noemen van een bedrijf waarin intussen de vierde generatie van zijn nazaten nog dagelijks met hart en ziel werkzaam.

lees hier meer

Samen maken we het verschil

Leuk werk en goed werk gaan hand in hand. Zoek jij leuk werk?

Check onze vacatures

 • Jan van der Putten
 • Hein van der Putten Jr.
 • Wim van der Putten Sr.
 • Hein van der Putten Jr.

  Onze familie dijt verder uit.

  Bedrijven kunnen ook hobbies hebben. Bij Van der Putten houden we schapen en bijen. En een tijdje geleden hebben we een groot ooievaarsnest gebouwd. We zijn nog steeds in blijde verwachting!

  Lees waarom

  Snel en flexibel.

  Afvalcontainers snel gebracht

  Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

  Afvalcontainers snel opgehaald

  Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

  We doen niet moeilijk

  Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

  Experts die je verder helpen

  Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

  Vroeg en laat beschikbaar

  Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

  Bijzonder verzoek?

  Laat het ons weten

  We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk