Grondstoffen leveren

Leveren van diverse grondstoffen: Keurcompost, Menggranulaat, Zand en grondsoorten. Afhaal of levering; in Bigbag of losgestort.

Handel in grondstoffen

Bekijk de grondstoffen

Wij leveren onze grondstoffen ook op locatie in een Bigbag van 1m3. Deze kunnen wij direct bij u op locatie plaatsen, zoals: over de schutting in uw tuin of op uw oprit. Uiteraard mits deze goed te bereiken is.

Wij bieden meerdere grondstoffen aan. Mocht u iets zoeken dat niet op de site staat, dan kunt u altijd contact opnemen.

 

U kunt bij ons de grondstoffen afhalen, maar we kunnen het ook bij u brengen. Zowel losgestort als in een Puttenbag (bigbag).

Wij leveren voornamelijk in de Duin- en Bollenstreek.

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk