Beach cleaning

Onderhoud strand Noordwijk

In de zomermaanden beginnen wij vroeg in de ochtend (6 uur en bij heel mooi weer 5 uur) om het strand van Noordwijk aan Zee aan de Zuid-Hollandse kust schoon te maken.

Met onze beachcleaners, tractoren, shovels en mankracht, zorgen wij ervoor dat het Noordwijkse strand er tip top in orde uitziet. Zo kunnen toeristen uit Nederland en uit heel Europa weer een dag genieten van zand, zee en zon.

Van het vegen van de strandafritten tot het opruimen van het zwerfafval op het strand, Gebr. van der Putten levert het totaalpakket op het gebied van “beachcleaning”. Hierbij zijn wij een belangrijke schakel voor meervoudig behalen van de Blauwe Vlag!

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk