Menggranulaat

Handel in grondstoffen

Menggranulaat leveren

Proces menggranulaat

Puin wordt geleverd –> controle of dit schoon is (alleen muren, stenen, dakpannen etc.) –> Puin wordt gebroken –> monsters worden afgenomen voor controle om het KOMO certificaat te mogen gebruiken.

Ons menggranulaat is te allen tijde KOMO gecertificeerd, dat betekent dat ons menggranulaat voldoet aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Menggranulaat is beschikbaar in 3 soorten:

  • Fijn menggranulaat (0 mm tot 20 mm)
  • Normaal menggranulaat ( 0 mm tot 32,50 mm)
  • Grof menggranulaat (20 mm tot 32,50 mm)

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk