Champost

Champost

Champost is een organische mestsoort afkomstig uit de champignonteelt. Het is de voedingsbodem waar champignons op groeien. Champost bestaat uit een mengsel van stro, paardenmest, kippenmest, kalk, veen en schuimaarde.

Champost heeft door de toevoeging van kalk een zuurbindende waarde (ook wel neutraliserende waarde genoemd). Dit geeft aan in hoeverre de zuurgraad van de bodem geneutraliseerd wordt. De zuurbindende waarde van champost is 45 per ton. Bij toepassing van 25 ton/ha is dit te vergelijken met een onderhoudsbekalking van 1125 kg CaO per ha. Wil je de pH van de bodem verhogen? Dan kun je overwegen champost toe te passen in plaats van andere organische mestsoorten.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Bron: https://www.czav.nl/actueel/champost-als-organische-bodemverbeteraar

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk