Organische meststoffen

Gebr. van der Putten levert verschillende soorten Organische meststoffen. Organische meststoffen hebben als voordeel dat ze op een natuurlijke manier de structuur van de bodem verbeteren. hiermee verhoogd de microbiologische activiteit in de grond. Het zorgt voor goede voeding voor het voeding voor het bodemleven, dat wordt afgebroken in o.a. humus.

Organische meststoffen

Organische meststoffen zijn cruciaal voor een gezonde en vruchtbare bodem.

  • Het verbeteren de structuur van de grond
  • Het verbeteren het vochthoudend vermogen van de grond
  • Het zorgen voor organische stof en humus in de grond, waardoor meer voedingsstoffen worden gebonden
  • Het stimuleren van het bodemleven

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk