Puttenbag puinzak
1 m3

Puttenbag afvalzak

Let op: de PuttenBag kunt u zelf afhalen bij onze locatie!

Keuken verbouwd, beurt voor de tuin, grote schoonmaak, garage of zolder opgeruimd?
Bij al dat soort gebeurtenissen wilt u snel van uw afval af! En dat kan makkelijk en snel met onze Puttenbag! De Puttenbag heeft een inhoud van 1m3.

Wat mag er wel en niet in de Puttenbag?
In de afvalzak kunt u 1000 liter kwijt. Dat is net zo veel als 25 volle vuilniszakken. U mag de zak vullen tot 1500 kilogram.
Klik hier om de acceptatieregels te lezen

Afhalen
De PuttenBag is bij onze locatie af te halen nadat u deze online heeft besteld. Deze wordt dus niet geleverd aan uw locatie.

Het adres voor afhalen is:
Achterweg 11a
2201 AH Noordwijk

Spelregels

  • U betaalt vooruit
  • Plaats de Puttenbag voordat u hem vult 2 meter van de rijweg (in uw eigen belang), dan kan onze wagen hem zo optakelen. Informeer desnoods vooraf of de door u gewenste plaatsing in orde is. Anders kan dit voor astige problemen zorgen voor ons allebei.
  • Alle afval in de zak. Alle afval die erop en/of ernaast is gelegd nemen wij NIET mee.
  • Noem bij de ophaalopdracht naam, adres en andere relevante informatie
  • U blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud; dat wil zeggen dat u verantwoordlijk wordt gehouden voor eventuele niet-toegestane afvalstoffen (zoals verf, asbest, asbesthoudende materialen), div. chemicalïen en afgewerkte olie).
  • Na inlevering is de zak weer eigendom van Gebr. van der Putten.
Veilig online betalen via uw eigen bank

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk