Afvalcontainer 15 kuub
15 m3

Afvalcontainer 15m3 houtafval

Een afvalcontainer met 15 kubieke meter inhoud kan veel houtafval bevatten, maar past helaas niet op 1 parkeerplaats.

Een afvalcontainer voor houtafval wordt veel gebruikt voor het afvoeren van schoon hout dat vrij komt bij bijvoorbeeld het opknappen van woningen of slopen van panden of schuren.

Bekijk alle vragen & antwoorden
Download het acceptatiereglement (PDF)

Wat is jullie servicegebied?
Wij leveren in het algemeen in de provincie Zuid-Holland: rondom Noordwijk, binnen de Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Leiden en omstreken.

Moet ik vooraf betalen?
Indien u als particulier een container huurt, kunt u deze direct op deze website online bestellen en met iDEAL afrekenen. Wilt u als zakelijke klant bestellen? Vraag dan een offerte aan: wij nemen dan contact met u op. U krijgt dan achteraf een factuur.

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk