Afvalcontainer 15 kuub
15 m3

Afvalcontainer 15m3 bouw- en sloopafval

Een afvalcontainer met 15 kubieke meter inhoud kan veel bouwafval bevatten, maar past helaas niet op 1 parkeerplaats.

Bij bouw- en sloopwerkzaamheden kan een afvalcontainer uitermate van pas komen om tijd, moeite en geld te besparen met het heen en weer rijden naar de stortplaats.

Bekijk alle vragen & antwoorden
Download het acceptatiereglement (PDF)

Wat is jullie servicegebied?
Wij leveren in het algemeen aan bedrijven in de provincie Zuid-Holland: rondom Noordwijk, binnen de Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Leiden en omstreken.

Moet ik vooraf betalen?
Bedrijven kunnen als zakelijk contact een offerte aanvragen: wij nemen dan contact met u op. U krijgt dan achteraf een factuur.

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk