Acceptatie afval, groen en grond

Naast het verhuren van afvalcontainers, accepteren wij ook diverse soorten afvalstoffen en grond.

Acceptatie Afval, groen en grond

Meer informatie

Sinds 2020 zijn wij BRL9335-1 gecertificeerd. Hierdoor mogen en kunnen wij op een veilige en correcte manier grond verwerken. En sinds 2021 zijn we ook in het bezit van BRL9335-4, waardoor wij schone grond (AW-grond) mogen mengen met onze Keurcompost.

Ook kunt bij ons terecht voor het aanbrengen van verschillende afvalstromen. Wij beschikken over een geijkte 60-tons weegbrug.

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk