Afvalcontainer Lisse

Huur een afvalcontainer in Lisse

Afvalcontainer huren

Afvalcontainer bestellen Lisse

Bouwbedrijf, ZZP-er of particulier, wat maakt het uit. Gebr. van der Putten verhuurt afvalcontainer aan zowel bedrijven als particulieren. Een afvalcontainer wordt veel gebruikt voor het afvoeren van afval dat vrijkomt bij bijvoorbeeld:

  • Verbouwingen
  • Opknappen van tuinen
  • Opruimen van een woning
  • Aanbouw of uitbreiding van kantoor of woning

Het huren van een afval container is ideaal voor het opbergen van afval. Voor de kleine klussen 1 kubieke meter Puttenbag of 3 kubieke meter container. Voor grotere klussen afvalcontainers te huur tot wel 40 kubieke meter. Onze afvalcontainers hebben al tientallen jaren een gele kleur met karakteristieke zwarte blokken. Het is een begrip!

Waarom een afvalcontainer huren bij Gebr. van der Putten?
Wij staan voor een uitstekende service en een flexibele instelling en niets is onmogelijk. Breed assortiment, scherpe prijsstelling en een goed advies.

Afvalcontainer bestellen in Lisse

Vragen? Mailen kan altijd maar bellen is sneller
Bekijk alle producten & service
Lees alle vragen en antwoorden

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk