Aanmelden voor de Open-dag van Gebr. van der Putten BV

Beste Genodigde, Op 1 november 2021 bestond Gebr. van der Putten BV 100 jaar en hebben wij het Predicaat Hofleverancier in ontvangst mogen nemen. Deze mijlpalen hebben wij nooit kunnen bereiken zonder onze relaties, daarom willen wij iedereen uitnodigen voor een gezellige en leuke Open-Dag bij Gebr. van der Putten. Komt u ook langs op onze Open-dag? Zaterdag 22 april 2023 Deze dag is voor jong en oud. Meld u dan aan, door hieronder uw gegevens in te vullen.
  • Contact opnemen

  • Please enter a number from 1 to 10.
  • Please enter a number from 1 to 10.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Snel en flexibel.

Afvalcontainers snel gebracht

Bedenk je op 01:00 uur 's-nachts dat je nog om 08:00 uur een afvalcontainer wilt hebben, bestel 'm maar. Negen van de tien keer staat hij op tijd voor je deur.

Afvalcontainers snel opgehaald

Jij wilt niet dat een afval container onnodig lang blijft staan. Bel ons en voor je het door hebt is hij al weer opgehaald; probeer dat eens bij onze concurrenten.

We doen niet moeilijk

Er geldt een maximum aan gewicht voor je afval. Overal krijg je meteen de afrekening gepresenteerd. Maak jij het niet te gek, maken wij ons niet druk.

Experts die je verder helpen

Heb je een vraag die onze werkzaamheden raakt, pak de telefoon en stel je vraag. Onze experts scheppen duidelijkheid on demand.

Vroeg en laat beschikbaar

Heb je onze hulp nodig, buiten de grenzen van de werkdag? Maak het bespreekbaar, dan maken we het - als het maar even kan - mogelijk.

Bijzonder verzoek?

Laat het ons weten

We zijn blij met elke klant. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds. Gemiddeld beoordelen ze ons met een

  • Gemeente Noordwijk